29-01-2021

Konfirmationer i 2021

Vi flytter konfirmationerne til sensommeren d. 4.-5. sept. 2021

Efter de seneste udmeldinger fra regeringen og den usikre udsigt til om vi kan gennemføre konfirmationer til foråret, tilbyder vi ved Agedrup Kirke, at flytte konfirmationerne: for A-klassens vedkommende til d. 4. sept. og B-klassen d. 5. september.

Udsigten til at afholde konfirmationerne i foråret bliver, som det ser ud nu, med de nuværende restriktioner: Et forsamlingsloft på 5 pers., 17 pers. i kirken i alt og max. ½ times varighed. Det er desværre hverdagen og virkeligheden for tiden til gudstjenesterne om søndagen, og for de familier som skal afholde bisættelser.

Vi har forståelse for, at familierne gerne vil være tilstede i kirken når de unge mennesker konfirmeres, og efter konfirmation samles flere end 5 pers. og det vil kirken gerne imødekomme.

Ved at flytte konfirmationsdatoen nu, bliver der bedre tid til at planlægge i god ro og orden fremfor at skulle agere i sidste øjeblik.

Man kan dog fastholde den oprindelige dato ved en særskilt aftale med deadline d. 12. februar.