Musikgudstjeneste med FOLKEDANS

Søndag d. 23. februar 2020, kl. 17.00 i AGEDRUP SOGNEGÅRD

Mens byens børn slår ”katten af tønden” foran brugsen søndag formiddag, åbner kirken dørene om eftermiddagen kl. 17 og inviterer det mere voksne publikum til musikgudstjeneste i sognegården. Dog er også børn og unge velkomne:

Vi byder velkommen til Maren Hallberg og Jørgen Dickmeiss, også kaldet Svøbsk, der under gudstjenesten spiller forførende folkemusik med en klang af tidløshed.
Med flair for det nye og kærlighed til det gamle blander de den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner og salmer og sange i et personligt og levende udtryk. Svøbsk skaber en fortryllende og festlig stemning med sjæl og dyb indlevelse og søger den nære kontakt med sine til lyttere.
Parret spiller tæt sammenflettet, som i den traditionelle pardans, fra hvilken de har taget deres navn og har igennem de sidste 15 år finpudset deres empatiske sammenspil. De mødte hinanden på konservatoriets folkemusiklinje i Odense, hvor de begge har studeret. Maren har derudover taget en kandidat i klassisk harmonika, og Jørgen er sølvbeslået rigsspillemand.

Under postludiet byder Maren op til dans for de danselystne. Der bydes under gudstjenesten på et glas vin og efter gudstjenesten på en bolle med pålæg.