Du er her: 

Torsdags-cafe

Torsdag d. 7. marts 2019
kl. 10.00 - 12.00 i Agedrup Sognegård

Kerteminde kan ikke være trist at bo i. For når man spørger Kerteminderne, hvem der er byens sjove mand, så siger de: Det er Nils-Peter Holm, vores bedemand.”

Nils-Peter Holm, der er sønderjyde, har stille og roligt charmeret sig ind på de indfødte og motionerer jævnligt deres lattermuskler. I 13 år har han optrådt på den legendariske scene i Skipperkroen til den årlige havnefest, og mange gange er der blevet fortalt historier, anekdoter, vittigheder og sunget en sang til bryllupper, runde dage eller anden festligholdelse.

Niels-Peter fortæller selv:” I sammenhænge som klubber, foreninger, konferencer, ved sognearrangementer osv. har jeg optrådt med mit foredrag ”Jeg elsker den brogede verden”. Det tager udgangspunkt i mit eget spændende liv og handler om originaler på min vej, mine livsbekræftende oplevelser som sygeplejerske på kræftafdelingen, plejehjemsleder i Kerteminde gennem 8 år og de sidste 15 år, som byens bedemand.

Det er med et indhold, der spænder fra dyb alvor til herlig latter – for de to ting, humor og alvor, følges ad gennem livet.”